Στην Αθήνα το δεύτερο μέρος του Certificate in Football Management


 

 

 

 

 

 

 

 

 

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το διήμερο 28-29/05/2019 στην Αθήνα το δεύτερο μέρος του εκπαιδευτικού σεμιναρίου της UEFA «Certificate in Football Management», με τη συμμετοχή 28 στελεχών της Ε.Π.Ο., της Superleague, Ενώσεων Ποδοσφαιρικών Σωματείων και Ποδοσφαιρικών Ανωνύμων Εταιρειών.

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία έχει θέσει ως βασική της προτεραιότητα την επιμόρφωση του προσωπικού της και γενικότερα των στελεχών των φορέων του Ποδοσφαίρου, ανεξαρτήτως επιπέδου λειτουργίας, ώστε οι παρεχόμενες υπηρεσίες, καθώς και η κατάρτιση και η υλοποίηση των προγραμμάτων να ανταποκρίνονται στα κορυφαία σύγχρονα πρότυπα της επαγγελματικής οργάνωσης που έχει θέσει η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία.

Οι συμμετέχοντες παρακολούθησαν μαθήματα που αφορούν στο μάρκετινγκ, την επικοινωνία και τις διαδικτυακές εφαρμογές. Δίδαξαν ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Salford του Μάντσεστερ, ειδικός σε θέματα αθλητικών επιχειρήσεων Simon Chadwick και ο καθηγητής του Πανεπιστημίου της Γλασκώβης, με ειδίκευση στην Επικοινωνία, Raymond Boyle.

Την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία εκπροσώπησε η η διευθύντρια Ανθρωπίνων Πόρων κ. Μυρσίνη Ψαροπούλου, ενώ παρέστη και ο ανεξάρτητος εμπειρογνώμονας των FIFA/UEFA κ. Πετρ Φούσεκ.

Κατά την έναρξη του σεμιναρίου CFM χαιρετισμό απηύθυναν εκ μέρους της UEFA η κ. Alexandra Doncila, Education Programme Assistant της UEFA κι εκ μέρους της Ε.Π.Ο. η κα Ψαροπούλου, ενώ ο κ. Φούσεκ ανέφερε:

«Το CFM είναι ένα από τα πιο σημαντικά εκπαιδευτικά εργαλεία της UEFA και είμαι πολύ χαρούμενος που βλέπω συμμετέχοντες από την ΕΠΟ, τη Superleague, τις ΕΠΣ και άλλους φορείς του ποδοσφαίρου να συναντώνται σ αυτό, ώστε να αποκτήσουν περισσότερη γνώση και ειδίκευση και να δείξουν την πρόοδο την οποία έχουν επιτύχει».

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s