Κοπή πίτας Ε.Σ.Α


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2019, η εκδήλωση για την κοπή της πίτας του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών, στο ιστορικό κτίριο του Ε.Σ.Α.

Η ανταπόκριση του πολιτικού κόσμου, των εμπόρων και όλων των παραγωγικών τάξεων στο κάλεσμα του προέδρου και του Διοικητικού Συμβουλίου του Ε.Σ.Α, ήταν εντυπωσιακή.

Ο Πρόεδρος κος Σταύρος Καφούνης, στην σύντομη ομιλία του, αναφέρθηκε στην ανάγκη άμεσης μείωσης των φορολογικών βαρών, στην δημιουργία ενός απλού συστήματος αποπληρωμής των συσσωρευμένων χρεών και την επαναλειτουργία του τραπεζικού συστήματος προς όφελος της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας.

Επίσης αναφέρθηκε στην ανάγκη για την ψηφιακή εξοικείωση των εμπόρων με την είσοδο τους στην τέταρτη βιομηχανική επανάσταση, ώστε να επωφεληθούν των ευκαιριών που δημιουργούνται καθώς και στην πραγματοποίηση μεγάλων στόχων που θα αναζωογονήσουν την αγορά της Αθήνας, όπως η δημιουργία της Στέγης Ελληνικού Εμπορίου στην καρδιά της πρωτεύουσας.

Τέλος αφού ευχαρίστησε τους παριστάμενους για την υποστήριξη, απηύθυνε ανοικτό κάλεσμα στους νέους σε ιδέες εμπόρους, να σταθούν κοντά τον ΕΣΑ, να συμμετέχουν ενεργά σε δράσεις που θα βοηθήσουν την ιδιωτική πρωτοβουλία, επιτρέποντας στις υγιείς δυνάμεις του τόπου να επιχειρούν με ασφάλεια και ελπίδα.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, βραβεύτηκε ο επί σειρά ετών Πρώην πρόεδρος του Ε.Σ.Α κος Παναγής Καρέλλας για την πολυετή του προσφορά και του απονεμήθηκε αναμνηστικό από τον τ. Πρωθυπουργό κο Αντώνη Σαμαρά.

 

 

Την εκδήλωση υποστήριξε με την ευγενική χορηγία της η Εθνική Ασφαλιστική.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s