Παρουσία του δήμαρχου Αθηναίων Γ. Καμίνη η εγκατάσταση 200 παιδιών, αλλά και η υποδοχή παιδιών από τις πληγείσες περιοχές στις κατασκηνώσεις του δήμου Αθηναίων


Ξαναγέμισαν με παιδικές φωνές οι κατασκηνώσεις του δήμου Αθηναίων στον Άγιο Ανδρέα. Περισσότερα από 200 παιδιά πέρασαν την πόρτα των παιδικών εξοχώντου δήμου Αθηναίων συμμετέχοντας στην 3η κατασκηνωτική περίοδο του φετινού καλοκαιριού.

Τις τελευταίες ημέρες το δυναμικό του δήμου Αθηναίων επιδόθηκε σε έναν κυριολεκτικό αγώνα δρόμου ώστε να είναι έτοιμες και ασφαλείς οι παιδικές κατασκηνώσεις προκειμένου, όπως τόνισε ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης να επιστρέψει η αισιοδοξία στην περιοχή. Μετά την επιτυχή εκκένωση και την ασφαλή επιστροφή των 621 παιδιών στα σπίτια τους, ο δήμος Αθηναίων έθεσε ως προτεραιότητα την επαναλειτουργία των κατασκηνώσεων απευθύνοντας ανοιχτή πρόσκληση για τα παιδιά των περιοχών που έχουν πληγεί από την πυρκαγιά.

Ήδη περισσότερα από 10 παιδιά από τις πυρόπληκτες περιοχές εγγράφηκαν ήδη, ενώ οι εγγραφές θα συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες με μόνη προϋπόθεση την αυτοπρόσωπη παρουσία των κηδεμόνων τους.

 

 

 

 

 

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s