Σκοποι Κι.Πο.Κ.Α.

  1. Εξομάλυνση της κοινωνικής και εμπορικής λειτουργίας του  κέντρου της Αθήνας. Αποκατάσταση  της έννομης τάξης . Πάταξη της εγκληματικότητας και μικροεγκληματικότητας  (κλοπές , εμπόριο και χρήση ναρκωτικών σε κοινή θέα , λειτουργία 200!!  παράνομων οίκων ανοχής ,  πορνεία …. ανηλίκων , παραεμπόριο  κλπ).
  2. Εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας και σιγουριάς  στους διαβιούντες και επισκεπτόμενους  το κέντρο της πόλης. Διαρκής και συστηματική αστυνόμευση   της περιοχής . Εκπόνηση μακρόπνοου σχεδίου αστυνόμευσης της περιοχής .
  3. α. Συνεργασία  και άσκηση  πίεσης προς την δημοτική αρχή για ενεργοποίηση της Δημοτικής αστυνομίας (παραεμπόριο , παράνομη στάθμευση κλπ) ,  αποτελεσματική  και συστηματική  καθαριότητα, καλύτερο φωτισμό , επισκευή πεζοδρομίων  , έλεγχος οίκων ανοχής ,  επεμβάσεις και αναμόρφωση  της πλατείας  Ομονοίας  ώστε να γίνει εκ νέου σημείο αναφοράς για την  πόλη μας κλπ

β. Συνεργασία για την υλοποίηση ενεργειών  με σκοπό την  προβολή  των εμπορικών   δυνατοτήτων και της καλής εικόνας του κέντρου μας. 

Κι.Πο.Κ.Α./Δημήτρης Νικολακόπουλος / 697.33.89.358

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s